Älskar min häst!

Möttes av de här idag när jag kom till stallet
180742-83
Min söta pålle=)
Gick jättebra idag när jag red, hon gick som en dröm mot slutet av ridpasset!  Nu vet jag varför man har travare, dom gör en så jäkla glad! Dom är så otroligt arbetsvilliga och gör så gott dom kan, verkligen supertrevliga hästar=) Ångrar inte en sekund att jag köpte min häst, även att det inte alltid är en dans på rosor.
Annars har jag inte gjort så mkt mer idag än att städa. Killen kommer ju hem idag ska bli skönt har saknat honom! Och på lördag är de fest!!

Kolmården

I lördags åkte vi till kolmården, var flera år sen jag var där sist så det var kul! Fanns mycket djur att titta på fast dom flesta var så slöa så det var lite tråkigt. Delfinariet var ju helt klart det bästa, fast tyckte att föreställningen höll på lite för kort tid , bara 20 minuter=( Tog en del kort, några av dom kommer här
180742-74
180742-75
180742-76
180742-77
180742-78
180742-79
180742-80
180742-81
180742-82

Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att rida då..längtar efter älsklingen han åkte igår igen, vill bara att det ska bli torsdag så han kommer hem! Ser fram emot helgen då blir det en sväng till Töreboda och så ska vi till Olstorp ska bli kul!


Städdag

Idag städa mamma och jag stallet, det var behövligt kan man säga. Började på morgonen och sluta vid 4 typ, men det är inte helt klart än, fortsätter imorgon, pust! Fast jag hjälpte inte till hela tiden var ju tvungen att rida oxå=) Blev en sväng i paddocken gick väl hyfsat. Tog ett par skutt över 2 hinder oxå, gick bättre än förra gången men hon hoppar lite konstigt min häst tycker jag haha men men det är väl bara att träna mera! Tyckte det var dags att frisera henne oxå så jag klippte hennes man lite, tyckte hon blev stilig faktiskt=)
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, bara tagit det lugnt och diskat lite.  Och imorgon kommer älsklingen hem=)

180742-70
Manen före
180742-71
Efter haha ser lite avhugget ut men det är snyggare i verkligheten!
180742-72
Sötnosen
180742-73
Så här söt är hon i rosa hihi

Seegt

Usch är fortfarande sjuk vakna imorse av att jag frös som fan och kände mej febrig=( Har inte gjort ett skit idag, bara legat och slappat och gått ut med hunden lite. Hade tänkt rida idag men orka inte. Hoppas på att jag mår bättre imorgon, ska till stallet och städa lite då, mamma och jag, sen ska jag fan rida hur jag än mår!

Kanske ska nämna att jag ska få ett syskon oxå! Det är min mamma som ska ha barn igen=) den kan komma vilken dag som helst nu, riktigt spännande! Hoppas faktiskt på en tjej eftersom jag inte har nån syster, vore kul att ha de=) även om det kommer skilja en massa år hihi Är själv lite sugen på barn ibland men det får nog vänta ett tag till, vill försöka satsa på ridningen nu och hoppas komma nån vart med min söta travartjej=)

180742-69
Jag hos Tess innan utgång=)


Sjuk=(

Mår inte sådär jättebra idag, är förkyld och hängig..skulle ju följt med Tess ut ikväll men det orkar jag inte, fast jag ville väldigt gärna! Hade ju typ lovat att jag skulle följa med och självklart ska man bli sjuk=( Hoppas ni får kul i alla fall och så får vi gå ut nån torsdag snart istället!=)
Måste i alla fall försöka rida en sväng idag, måste ju hålla igång nu till träningen i norrköping i september som jag ser fram emot jättemycket! Ska bli kul att äntligen få rida för nån och få lite hjälp så man kommer framåt!

Tess, hoppas du inte är alltför besviken att jag inte följer med ikväll, jag ville så gärna men när man mår såhär så blir det nog inte särskilt lyckat ändå..men jag hoppas vi kan gå ut en torsdag snart istället=)

Internet igen!

Äntligen har vi internet igen, har ju varit utan det ett bra tag nu så har inte blivit mkt skrivet här inte. Har väl inte hänt nått speciellt som är värt att skriva om, men men det kommer väl=)