Underbar dag!

Helt otroligt va varmt de har vart idag, riktig sommarvärme! Börja dagen med att ligga ute och sola en liten stund, men va nästan för varmt att ligga ute. Vid 1 åkte jag iväg och träffa kompisens mamma, och diskutera lite ang deras hästar..har ju förmodligen bestämt mig för att sälja min och börja rida islänning hos dom istället=) De kändes jättebra att få prata lite och så fick jag ta en liten tur på en av hästarna=) Känns som jag nästan har bestämt mig, men är fortfarande liite osäker, ska komma en gång nästa vecka oxå och prova, sen vet jag nog hur jag ska göra..

Mamma och Hasse har köpt huset jag va med och titta på, blev klart nu i veckan=) Roligt för dom, tror de kommer bli jättebra!
Och imorgon bär de av till Töreboda, ska på inflyttningsfest på lördag i Lidköping och sen blir de nog lite cruising på kvällen i Mariestad, ska bli jättekul!

Skänningeträffen

Igår va vi på Skänningeträffen, va utställning av bilar och tävling i billjud. Killen va med och tävla=) När man tävlar i db som de heter så mäter man hur högt man spelar, alltså hur många decibell, och ju högre destå bättre såklart hehe. Första gången han testa spela han 128 tror jag, och då spela han dansband haha bara för att se va de kom upp i.  Sen åkte han fram en gång till och spela en låt med betydligt mer bas i hehe, då kom han upp i 138,7 tror jag de va, alltså betydligt bättre än innan=)
 
Det va rätt så många med och spela, många låg runt 140 och högre. Och dom flesta åkte ju in flera gånger för att försöka höja sig, och dom flesta gjorde de med=)

Killen åkte in ytterligare 1 gång och spela en låt med massa bas i och kom upp i 139,5 inte illa pinkat=) Då var han nöjd, hade nog inte spelat bättre än så med dom grejerna och den bilen han har..

Sen fick man vänta ca en halvtimme på prisutdelning, det var 3 olika klasser klass 10, 15 och 15 plus. Och det var beroende på vad prisklassen på ljudet man hade låg på, killen var då i klass 10.. Och de visade sig att han hade placerat sig på tredje plats i sin klass!! Skitkul ju så han fick en pokal hehe

Helt enkelt en mkt trevlig dag med fint väder och jäkligt snygga bilar!

180742-160
Pokalen

Hos mamma och kollat på hus

Idag har jag vart hos mamma större delen av dan, åkte först dit på morgonen som alltid och släppte ut pållarna sen åkte jag hem igen, men kände inte för att sitta själv hela dagen så tog en dusch och åkte till mamma igen=)
Så vi har suttit ute i de fina vädret och ätit lite gott fika och snackat lite skit typ.

Vid 5 följde jag sen med mamma och Hans och kolla på ett hus i Berg som dom är intresserade av. Var väldigt fint men går väl inte riktigt jämföra med där dom bor nu, för det är enligt mig rena drömstället!  Men det är ju nästan alltid roligare att äga sitt eget hus och betala till sig själv, så förstår om dom vill köpa ett eget=)
Så förmodligen till hösten kommer jag ju inte kunna ha kvar hästen i stallet hos mamma=( känns lite sorgligt då det verkligen är kanon och det har vart grymt skönt att ha sitt eget. Men samtidigt så skulle de va himla kul att hyra in hästen nånstans där man kan rida ihop med andra och slippa va själv jämt=) Får se vad som händer.

180742-159
Fina Hitch

Ensam hela veckan typ.....

Ser väl inte direkt fram emot att va själv hela veckan, vet inte vad jag ska hitta på...killen ska jobba fedag oxå, seegt..
Önskar jag hade några vänner att umgås med men har inte en enda=( vet inte varför egentligen, är väl nått fel på mej kanske, vad vet jag..
Är väldigt glad att jag har mina djur vet inte vad jag skulle göra utan dom, dom är guld värda! Och självklart min kille och familj, tack för att ni finns!


Känns alla fall väldigt skönt att jag har lite att se fram emot, det gör att man blir lite glad i sin ensamhet=)
Ska ta och äta lite nu, igen..känns som jag inte gör mkt annat ibland än att äta haha.

Goliat

Ikväll satt jag för tredje gången på Goliat=) Han är otroligt duktig och supersnäll, kan inte tro att han är 4 bara, lugnare unghäst får man leta efter! Mamma ledde som vanligt och vi gick en liten bit på vägen, pröva att stanna några gånger med hälp av tyglarna, gick rätt så bra han verkar förstå lite alla fall=) På tillbakavägen släppte mamma oss så jag red helt själv! Gick över förväntan han bara lunka på som inget, underbara häst=)

Det sorgliga är att han ska tbx till sin ägare senast i mitten av september, börjar kännas ganska jobbigt då jag verkligen har fäst mig vid den här hästen...men men man vet ju aldrig kan ju ändra sig, men förmodligen inte=( Jag ska alla fall njuta av den här sommaren och vi ska ha roligt så länge de varar=)

180742-157
180742-158

Västervik strippen

I lördags var vi på strippen i västervik första gången, va rätt kul och många fina och häftiga bilar. Men de va ruskigt varmt så vi va inte kvar särskilt länge. Kul att komma iväg lite bara ibland=)

180742-154
180742-155

Nu är jag själv hemma igen, killen åkte som vanligt imorse, lite tråkigt är de men jag är rätt van nu! Var meningen att jag skulle till arbetsförmedlingen idag men dom ringde förut och sa att min handläggare va sjuk, så vet inte riktigt vad jag ska hitta på istället, kanske ta en ridtur ikväll, de är så härligt att rida lite senare, fast idag va de rätt kallt ute mot va de har vart dom senaste dagarna..kanske blir en liten tur in till lkpg och glo lite=)
På torsdag har Tess och jag pratat om att gå ut och skaka rumpa lite haha får se hur de blir me de=) vore alla fall superkul!

Ridit Goliat

Kom precis hem från stallet, hovslagaren har varit så pållen har fått nya skor. Sen la jag på den ena sadeln på Goliat och gick ner till mamma, tänkte bara leda honom lite så han fick vänja sig men de sluta med att jag hoppa upp hehe. Kanske inte så smart att hoppa upp på en oinriden häst utan hjälm haha men de gick bra=) Han var så  snäll och duktig, brydde sig knappt att de satt nån på honom. Ska bli kul att fortsätta inridningen framöver, tror han är rätt så lättlärd och verkar rolig att rida=)


Nils fick sitta lite oxå=)
180742-153

Var ett tag sen

Japp nu var de ett tag sen jag skrev här sist, så tyckte de va dags nu! Så vad har hänt sen sist då? inte överdrivet mycket direkt, men har bla njutit av det underbara vädret, så har legat ute och solat ett par gånger och fått lite färg=)
Sen har vi fiskat ganska mycket i "våran" sjö som bara ligger ca 100 meter från huset, underbart! Så jag har fått min första gädda hehe, de va kul! Och Johan fick en på 10 kg ca förra helgen och jävlar va big den va, helt grotesk ju.
Idag har jag äntligen hämtat 2 sadlar hos Lisa till Goliat så får se om de blir nån ridning av nu, ska bli spännande.
Med min pålla går de framåt hon är så duktig=) Och i juni ska jag äntligen köpa en dressyrsadel, fan va gött.
Förmodligen ska vi till Västerås i juli på Big Power Meet fan va kul vi ska ha, supa och se på massa raggarbilar=)



Slänger in 2 bilder på Nils som har de gött i gräset
180742-152
180742-151