Torsdag

Igår åkte jag och Hitch till mamma och Nils på morgonen och gick en promenad med dom, va rätt skönt att få komma ut lite, tog en timme ungefär. Va ett tag sen jag va där och Nils kan gå nu! Fasen va tiden går fort, han va så jäkla söt när han gick=)

När jag kom hem igen höll Johan på med veden, hade vart och hämtat ett lass, så de va bara att börja kasta in i pannrummet..jobbigt va de men dom sagt de måste göras..
Vi tröttna efter ett tag så jag tog min fyrhjuling och han sin dirtbike (lr va fan de heter) så åkte vi en sväng. Åkte in på en grusväg jag aldrig åkt på, va verkligen supermysigt! Efter en bit stanna vi och gick in lite i skogen och kolla efter svamp, vi hitta massor trattkantareller, hur jävla mkt som helst fanns de. Vi plocka en hel jävla Willyspåse full, kunde ha plockat mkt mer men som sagt påsen blev ju full haha

Det var ju bara att ställa sig och börja rensa svampen när vi kom tbx, skittråkigt va de och har fortfarande typ hälften kvar som jag måste göra idag..seegt..
Får se va som händer idag..ska kanske åka och rida får se..




Tisdag

Kom precis hem från en ridtur, va rätt skönt att rida en sväng, va ett tag sen nu. Har inte riktigt haft lust till nånting ett tag..blir väl lätt så när man bara går hemma hela dagarna och inte har nått jobb.

Annars har de inte hänt sådär jättemkt, vi har kört massa ved i helgen och staplat här hemma, jobbigt och tråkigt men de måste ju göras! Helgen som kommer blir förhoppningsvis lite roligare, ska till Töreboda då och till Lidköping på lördag på dop. Hoppas de kan bli lite festande kanske med på lördag, man vet ju aldrig=)

Nu ska jag fortsätta med att elda lite och sen laga lite mat!



Tjockisponnyn jag rider

Vill ha häst..igen

Skulle så gärna vilja ha häst igen..saknar de massor. Får visserligen rida typ hur mycket jag vill hos A..men de känns liksom inte så roligt längre. Red ju på en islänning där men han har åkt tbx till sin ägare, hon vill iofs låna ut honom men jag tror inte jag vill låna han, dels för att det är en väldigt svår häst och sen känns de inte så roligt att kanske låna honom 1-2 år och de kanske går jättebra och då ska hon ha tbx honom igen..känner inte för att lägga ner massor jobb på en häst som inte är min..

Ångrar lite att jag inte börja rida hos kompisen istället på deras islänningar, har verkligen fäst mig vid den rasen, och skulle väldigt gärna vilja ha en egen men som vanligt är de pengarna som saknas..

Känner att jag vill mer med min ridning, jag vill träna och kanske tävla inte bara rida i skogen som de blir nu.. aja får väl se va som händer.

Annars har jag varit sjuk några dagar, förkyld och lite feber tror jag, är bättre nu men fortfarande lite hängig och ont i halsen.