Hej svejs

Idag packar jag för fullt, är rätt segt men de måste ju göras..fan va mkt skit man har, skönt att man kan slänga en hel del oxå! Så imorgon bär det iväg till vårt nya hem=)
Igår handla jag lite julklappar men hitta inget till mamma och anne-lie, får se om  jag åker in nått mer till lkpg annars får jag hitta nått i åtvid helt enkelt! vet inte om jag har lust att gå och trängas med alla i julruschen haha. Köpte en julklapp till mig själv oxå, ett par jättesnygga stövlar=)
Om man skulle ta och försöka göra nått vettigt nu kanske!

180742-138
Stövlarna

Flyttar på fredag=)

Japp på fredag flyttar vi äntligen in i vårat hus! Ska bli såå kul och mysigt, känns inte riktigt verkligt ännu men det är de! Håller på att packa för fullt, är såå tråkigt men ska bli kul att packa upp allt i sitt nya hem sen=)

Idag har jag vart i stallet en sväng, gick lite med Goliat, han är så duktig, ska ju snart börja rida in honom lite smått om jag vågar haha men de ska nog gå bra hoppas jag=) (Tess du får hjälpa mej hehe) Min häst har varit svullen i sitt ena framben ett par dar nu, men idag var svullnaden nästan helt borta så kan nog börja rida henne snart igen.
Måste till lkpg nån dag i veckan kom jag på har ju inte köpt en enda julklapp än! Tur att det inte är så många jag ska köpa till..

Jahopp

I lördags var jag äntligen ute på krogen en sväng, va riktigt länge sen jag var ute. Förfesta lite hos Tess först med 4 andra tjejer, var trevligt=) Sen blev de utgång till BK/Harrys, dansa en hel del och hade jättekul! Fast när vi skulle hem kunde jag knappt gå haha hade lånat ett par högklackade stövlar av Tess, brukar inte gå i såna, så shit va ont jag fick!
Hoppas vi kan gå ut snart igen bara du och jag=) då har vi fan roligast!

Idag har jag typ bara slappat, orka inte ens rida, men imorgon måste jag fan de..
Usch känns som de kommer bli en seg vecka..vill inte va själv är så jäkla tråkigt..men men får väl göra de så roligt jag kan lr nått haha
Ne nu ska jag nog äta lite chips lr nått=)

Lite bilder från lördan
180742-136
180742-137
180742-135

Tess har nog lite fler bilder som jag hoppas få=) dom kanske kommer ut en annan dag!

23 år idag

Japp idag blir jag 23 år, känns fan gammalt haha. Mormor, mamma och Nils var här en sväng, fick lite pengar och en blomma av mormor, av mamma och Nils fick jag ett presentkort och marsipanfigurer mumsigt=)
Var duktig och baka lite igår, gjorde blåbärsmuffins och så några glutenfria till Johan med russin i, och en tårta lyckades jag göra, blev rätt smarrigt=)

180742-132
Tårtan

I söndags red jag ju lektion igen, gick jättebra, pållan blir bara bättre och bättre=) Och då har vi inte kunnat träna nån dressyr alls i stort sett sen förra gången vi var och red så de va kul att de gick så bra=) Tog några bilder utanför ridhuset.

180742-133
Innan lektionen

180742-134
Efter

Sitter typ och väntar på att älsklingen ska komma hem, vi firar 3 år idag=) Fasen va tiden går fort!
Nu ska jag tända lite ljus och mysa lite=)