Regn och regn

Vart tog sommaren vägen? Har ju regnat i flera dagar nu=( Vill ha sol snart igen!
Idag var jag i alla fall i linköping en sväng och köpte ett nytt bett och ett snyggt schabrak till pållen.
Nu ikväll har jag ridit en sväng och blev dränkt som en katt typ haha. 
Kommer inte på nått mer att skriva, fick bloggtorka haha aja kommer väl på mer nån annan dag!
180742-65
Regn, regn


Ännu en helg!

I torsdags fick min häst äntligen en ny kompis=) en söt liten 3 årig islandsvalack vid namn Goliath. Så nu verkar hon ganska glad i alla fall.
I lördags fick vi besök av Johans mamma, syster och hennes barn Linn. Dom stanna till söndan.  På lördagkvällen åkte vi runt och kika lite här i Åtvid, tog en liten sväng ner till Bysjön först. Slog mig så jäkla vackert Åtvid är, är inget jag direkt tänkt på förut men det är himla mysigt faktiskt!
Sen åkte vi vidare till Adelsnäs slott och gick en liten runda runt slottet. Bysjön låg alldeles spegelblank ,var otroligt vackert!
Ångrar i alla fall inte att jag flytta tbx hit!

Och nu kommer en del bilder:
180742-57
Lottis och hennes nya kompis
180742-58
Charlotta
180742-59
180742-60
Bysjön
180742-61
180742-63
Adelsnäs slott
180742-62
Nått "hus" som tillhör slottet, lite coolt!
180742-64
Lite häftig bild på en stor snigel som var utanför lägenheten

Tandläkaren

Idag var jag hos tandläkaren..var väl behövligt kan man säga, var ett par år sen jag var där. Hade en del tandsten som dom fick ta bort, ajaj gör så jäkla ont att ta bort de, så nu är det tandtråd som gäller, så kanske jag slipper de. Hade förövrigt 2 hål som jag ska laga..usch ser inte fram emot de men det blir ju bättre efteråt.
Annars har jag inte gjort så mkt idag, bara slappat typ, ska till stallet sen ikväll. Och imorgon kommer min pållas nya kompis!

Student och party!

I fredags tog min bror studenten. Jag, mamma, Johan, min mormor och min bror Linus möttes upp en liten bit från Robbys skola. Det var skapligt mycket folk som stod och väntade på att alla studenter skulle springa ut.
När Robbys klass kom ut och Robby kom fram till oss och tog emot alla nallar, champagne och allt va de va, så fick jag rysningar i hela kroppen..tänkte tillbaka på när jag tog studenten, var en så härlig känsla, skulle gärna uppleva den igen! Det bara lös av glädje från Robby, kul att se=) Efter utspringet åkte vi hem till pappa och åt god mat och så. Efter maten börja jag dricka lite jäger hehe, vi skulle följa med Robby, hans tjej och Danne till Gruvan. När klockan var typ 11 på kvällen gick vi mot Gruvan, var ganska mkt folk där, mest studenter såklart. Var en rätt trevlig kväll faktiskt, jag var lagom full=)
180742-52
Min bror efter utspringet
180742-53
Robby pekar på min mobil och säger till sin tjej att "en sån har ju du med"
haha
180742-54
Robbys tjej Anna, en trevlig Göteborgska
180742-55
Johan, min älskling
180742-56
Och sist, fula jag haha


Nya skor!

Ja idag hitta jag äntligen ett par nya skor=) Var inne häromdagen och prova hur mycket skor som helst men inga kändes bra..men så idag hitta jag ett par, jättesöta tyckte jag dom var hihi
Imorgon tar min bror studenten, ska bli kul! Får se hur full han är haha jag funderar själv på att dricka lite imorgon, är jäkligt festsugen! Nästan så man skulle vilja ta studenten igen, det var en så härlig känsla!
Ne nu ska jag umgås lite me killen som kom hem idag=)
180742-51
Mina nya skor, är dom inte söta=)


vill bara försvinna....

Ja tänk om man bara kunde försvinna..och slippa alla bekymmer..jag bara sitter här i min tråkiga lägenhet och bryr mig inte om nåt..vill inte städa, vill inte laga mat..vill knappt gå ut me hunden..
Försöker få tag i ett jobb men det är fan inte lätt! Och när man känner såhär så känner man inte direkt för att söka jobb heller...önskar mitt liv såg annorlunda ut..med mycket vänner, som jag typ inte har några nu..kanske inte så konstigt iofs att man blir såhär deppig då..när man bara sitter själv hela jävla dagarna och inte har nån att umgås med..fast det är väl enbart mitt eget fel..så det kan jag väl inte säga nått om..
Känns som jag bara gråter och gråter och jag vet inte riktigt varför ens längre..

Hej då Kalle=(

Ja idag åkte Kalle hem=( Dom kom och hämta honom i morse. Kom några tårar när han precis hade åkt..känns lite tomt, men nu har jag ju en egen häst och det känns jätteskönt, hade nog deppat ihop annars tror jag..

Kalle är nog den häst jag har fäst mig vid mest av alla hästar jag träffat, han har en otrolig personlighet och ville alltid vara till lags, han gjorde verkligen allt han kunde! Har aldrig känt sån glädje med nån annan häst, han gjorde mig så otroligt glad=) Kunde till och med hända att jag började gråta ibland när jag red av ren glädje, han var så otroligt rolig och härlig att rida.
Tack för den här tiden jag fick med dej, det är en av dom bästa månaderna i mitt liv!
Kommer aldrig glömma dej, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!
180742-48
Kalle kvällen innan han åkte



Charlotta kom igår med=) Jag tog en liten tur på henne på kvällen. Hon var jättelugn i stallet men pigg att rida. Lite larvig var hon när jag red men det gick bra!
Tog en tur idag med. Hon bråka lite och vägra att gå framåt och börja backa men till slut gick hon vidare. Hon testar säkert lite såhär i början. Hon och Celtic går jättebra ihop, men han åker ju tyvärr på onsdag=( Måste hitta en ny kompis till henne tills Cardiff kommer tbx. Hon är ialla fall en jättetrevlig häst och väldigt snäll!
180742-49
Jag och Charlotta
180742-50
Charlotta i stallet


Besiktning

Idag blev Charlotta besiktad. Gick jättebra, hon gick igenom=) det ända var ett litet överben på ena fram annars felfritt! Känns jättebra, så imorgon hämtar jag hem henne, ska bli så spännande!

Charlotta

Jahopp idag har jag varit och kollat på en häst=) Charlotta heter hon och är ett 8 årigt travarsto. Hon var jättetrevlig och fin. Provred lite i paddocken och hon kändes bra men var väldigt känslig i munnen men det är mest positivt tycker jag. Hon var pigg och framåt och galoppen var inga problem alls. Så nu hoppas jag hon går igenom besiktningen, då blir det köp!
180742-46
180742-47
180742-45
180742-44
Fina flickan=)

BMW:N

Vi har kommit ganska långt med bilen nu=) Har tagit hem den och fått en del gjort. Stolarna sitter i och framspoilern är på. Mattan ska vi lägga dit i helgen. Jag ska besikta den på tisdag, kommer förmodligen få nån 2:a för det är rost på ett ställe (kommer inte ihåg vart) som inte är fixat ännu..annars är de nog inga fel på den mer tror jag. Fälgarna är polerade nu med, ska bara hämta dom snart hoppas jag! Dom blev grymt snygga i alla fall! Så snart är det bara lacken kvar, längtar som fan!
180742-42
Provmontering av bakspoilern
180742-40
Fälgarna, före
180742-39
Efter, dock inte helt klara på denna bild

Olstorp!

Japp för ett par helger sen var vi på Olstorp första gången i år. Tess följde med och vi hade jättekul!
Det var Björn Rosenström som spela och han är ju bara såå jävla bra! Tess och jag stod inne i gröten och hoppa och sjöng hehe askul var de=)
Var först på förfest hos några kompisar till Johan, det var väl sådär..åkte sen raggarbil till Mariestad en sväng och sen därifrån till Olstorp. Var en trevlig helg helt enkelt!
180742-42
Ett kort jag lyckades ta, blev ju riktigt bra hehe
180742-43
Jag och Tess fular oss lite i bilen=)