Träna för Hinni

Ja i onsdags red jag lektion för Hinni, både Brúda och Glitbrá, gick bra träna mkt halter och övergångar och lite böjning. Va kul och lärorikt, hoppas på att de blir nån mer träning framöver=) Är verkligen superkul att rida islänning igen, känns inte alls lockande att börja rida storhäst igen...skönt att jag äntligen vet vad jag vill! För hur kan man inte älska dessa underbara hästar!

Idag blev de en sväng på Brúda me Tess och Vicke, gick bra, hon lyssnar mkt bättre nu och tölten börjar komma mer och mer=) Men vädret va ju inte de roligaste, riktigt skitväder..usch..


Vill ha sommar igen!

Måndag

Har vart lite dålig på att blogga igen..men har väl inte hänt så mkt som är nått att skriva om. Idag har jag alla fall vart och ridit me Tess igen, 2 hästar, superkul!  Så har vart i stallet nästan hela dagen=) På onsdag ska jag rida lektion med Brúda, va hur länge sen som helst jag red lektion men de ska bli kul och spännande, förhoppningsvis lär man sig lite oxå.

Helgen har vart väldigt lugn, hade besök en liten stund på lördan av johans kompis med flickvän, va trevligt. Nästa helg ska vi kanske åka gocart, får väl se, men skulle va kul, länge sen man gjorde de..


Livet leker

Nästan alla fall=) känner mig myket gladare, har gjort de ett tag nu...beror mest på att jag har börjat rida islänning igen! De är så underbart och roligt. Ska försöka rida ca 4 dagar i veckan, känns jättebra=) Man mår så mkt bättre när man har nått att göra, och inte bara går hemma hela dagarna.

Idag har jag däremot inte gjort så mkt, klippt gräset för antagligen sista gången i år, snart är väl vintern här..usch..men måste säga att jag ser fram mot julen lite..nått jag inte gjort dom senaste åren..ska bli så mysigt att fira jul i sitt eget hus för första gången=) Ska julpynta en massa hade jag tänkt, myspys!
I helgen får vi antagligen besök av killens 2 systrar, ska bli kul.

Hälsa på Charlotta

Ja i tisdags åkte jag och hälsa på min förra häst Charlotta som jag sålde i somras. Hon bor numera lite utanför västervik där hon verkar ha de väldigt bra. Hon är nyligen betäckt igen, då hon kasta fölet efter första betäckningen..så nu håller jag tummarna att allt går vägen och att de blir en liten fölis nästa år=)
Jag kunde ju tyvärr inte rida Charlotta då hon ska ta de lugnt iom betäckningen så fick låna en av stallägarens hästar, en arabvalack som va westernutbildad, en mkt trevlig häst.
Efter ridturen så åkte vi hem till Johanna och åt lite mat sen fick Hitch leka lite med hennes valp, va kul att se, Hitch va så duktig och gick undan så fort hon sa ifrån. Han är verkligen en lekfull hund min lilla vovve=)

Tror Hitch va lika nöjd och glad som jag när vi åkte hemåt, var en jätterolig dag och trevligt sällskap=) hoppas på att kunna åka och hälsa på snart igen!



Lite bilder från dagen







Och igår red jag islänning med Tess=) underbart att få rida isis igen, åå va jag vill ha en egen snart! Ska dit imorgon med en sväng, får se va vi hittar på då. Sen kom mamma och Nils hit och hälsa på=) tyvärr blev Nils väldigt rädd för Hitch, han är ju så stor och lite påflugen men väldigt snäll, men Nils tyckte de va otäckt så han fick va ute i hundgården under tiden (hunden alltså haha).
Just det ska va barnvakt åt Nils imorgon när mamma är och besiktigar bilen får se hur de går.

Nattuggla

Sitter som vanligt uppe och glor vid datorn..har typ vänt på dygnet, lite segt men blir lätt så när man bara går hemma hela dagarna.
Idag red jag en sväng, även igår..rätt skönt att få komma ut lite, men jag saknar att rida islänning, sjukt mkt! Dom är ju så härliga...men som de är nu får jag rida ponny, rätt kul de oxå ibland=) Men nån gång SKA jag ha en islänning, sitter typ
och kollar annonser varje dag och drömmer mig bort haha är typ jäkligt avundsjuk på alla som äger en:P

Annars har jag inte gjort mkt alls..börjar bli riktigt less på de här..mår skit vissa dagar, fan att de ska va så jävla svårt att få ett jobb då..tror jag skulle må jävligt mkt bättre om jag hade ett och få träffa lite folk oxå och kanske få lite vänner man kan umgås med, för jag pallar snart inte de här mer:(  Har funderat på om jag kanske skulle skaffa en praktik lr nått..men jag vet inte..är så lätt att man blir utnyttjad då tyvärr..Jag vill ju ha ett JOBB! och gärna någa vänner oxå=)

Är rätt mkt grejer som känns väldigt jobbigt just nu, som jag önskar var annorlunda, en del grejer kommer aldrig mer bli som förut, borde ju kanske egentligen ha kommit över de nu kan man ju tycka..men tror inte jag nånsin kommer göra de, men förhoppningsvis kommer de kännas bättre ju längre tiden går..även om de redan har gått rätt många år..
Men de som är jobbigast just nu finns kanske en chans att de kan bli som jag vill, och jag tror att han skulle må bättre oxå om de blev så, vill ju kunna åka till honom typ när som, vilket inte är så lätt nu:(   Fan va jag önskar att du aldrig nånsin träffa henne!!! hon har förstört så jävla mkt, vill att allt ska va som förut..

Förmodligen helt ointressant inlägg för er som läser (om nu nån gör de) men jag kände för att skriva av mej lite.