Elmia och helgen

I lördags så var vi ju äntligen på Elmia=) Var helt okej, mkt folk men många fina bilar. Skulle ta massa kort var de tänkt men blev bara på en motor på en E30, kompis till Johan som har den bilen, riktigt nice! Sen när vi var nöjda åkte vi vidare till Mariestad, där vi åt jättegod påskmat, mums mums. Sen blev jag vääldigt sugen på grogg haha, så börja dricka vid typ 6, sen åkte vi Dart till Lidköping, till motorgården där, var rätt lite folk till en början men blev mer framåt kvällen. Hade rätt kul faktiskt, var kul att komma ut och supa lite hehe. Sen bar det hemåt på söndag kväll igen, inte alls särskilt bakis för en gångs skull, mest trött, killen däremot var rätt dålig haha.
Är förövrigt jäkligt trött på den här jävla snön, blää. Imorse skjutsade jag killen till Norrköping vid 4 på morgonen och turen hem därifrån var en riktig mardröm..hade sommardäck bak på bilen eftersom vi fick punka i helgen på ett däck, så de sladda ju inte lite..kunde inte köra mer än typ 30-40 hela vägen hem, var livrädd att jag skulle köra av men som tur va så gick det bra..

Tydligen har psykot bestämt sig för att ge mig lön nu ändå..hennes dotter skulle tydligen ringa mig angående det..men dom pengarna kan hon trycka upp i röven! Hon ska fan inte styra och ställa över mig, de kan hon ju glömma! Trodde fan inte en människa kunde va så jävla psyk, trodde bara det var möjligt på film, men så var det visst inte...  thats life tydligen..





Jaha ingen lön..


Idag var jag och hämta sadeln jag ska låna, tycker den är rätt cool faktiskt, hoppas nu bara att den känns bra att rida i, ska försöka ta en tur i den imorgon, ska bli spännande!

Bara 2 dagar kvar till Elmia nu=)

Såhär ser sadeln ut=)

180742-144

Städning mm

Idag har jag städat som en tok..vi har ju inte städat ur lägenheten ännu, och vi ska va ute sista mars..så inte så långt kvar nu. Blev inte klar men en god bit på väg, känns skönt! Annars har jag ridit en sväng och städat lite här hemma oxå, och nu håller jag på att laga mat, räkgryta smaskens=) Killen kommer hem ikväll en dag tidigare än annars, bara för att det är röd dag på fredag.
Imorgon ska jah äntligen hämta sadeln jag ska låna och förhoppningsvis köpa! Ska bli spännande att se om den är skön att rida i.
Nu ska jag återgå till matlagningen!



1 dag närmre Elmia!!!=)

Duktig idag!

Ja känner mig faktiskt lite duktig idag=) var ute och sprang lite förut och så gjorde jag situps när jag kom tbx, var hur länge sen som helst jag tränade, förutom ridningen då..
Hitch fick följa med och springa lös..han va jätteduktig, gick fot när jag gick och sprang även fot bredvid=) duktig vovve! Måste ta tag i det här med träning nu känner jag..har gått upp alldeles för mkt..även om det kanske inte syns, men vill gå ner ca 10 kg, så jag väger som jag gjorde innan, känner mig bara tjock just nu..blä..måste komma i form till sommaren hehe

Nu ska jag bli smal och snygg igen!

Blää väder

Usch vakna idag och såg att det regna..blä, jag som sett fram emot en ridtur men kände inte riktigt för det när de dessutom börja snöa som fan oxå! Men som tur är så har det slutat nu, och de va inget som stanna kvar på backen..vill verkligen inte ha mer snö nu..vill ha vår och sommar!
I helgen hade vi besök av killens mamma, var trevligt, vi såg melodifestivalen bla..och så fick hon träffa Nils för första gången=)
Var ett tag sen jag skrev nått om hästarna, hade tappat motivationen ett tag men nu börjar det kännas roligare igen och jag försöker rida nästan varje dag..vill att hon ska komma igång och sätta lite muskler och utvecklas vidare..tycker det går framåt alla fall! Red ett rätt så bra dressyrpass i lördags, är så kul när det går bra och hästen är så jäkla lyhörd=) I veckan ska jag förhoppningsvis låna en sadel, som jag kanske köper om den känns bra, ska bli spännande, måste verkligen ha en ny sadel. Och i helgen ska vi till Elmia och kolla på bilar, ska bli superkul!

180742-142

180742-143

Heldag med mammsen

Idag har jag vart med mamma och Nils nästan hela dagen=) Var först ute i stallet och släppte ut hästarna, sen gick mamma och jag en sväng med Nils och Hitch, va jättehärligt väder fast lite kallt. Sen åkte vi in till lkpg jag hade tid på arbetsförmedlingen, efter det blev de en sväng till ikano. Kolla lite på hööks men hitta inget. Var sen inne på ikano och kika lite, jag köpte inget, sen åt jag kyckling och pommes på linds, så jävla gott=) sen bar det hemåt igen vid 5. Var kul att umgås lite med mamma även att vi ses typ varje dag ändå=)

För dom som inte vet kan jag väl berätta att jag sagt upp mig på jobbet, anledningen till det är rätt många saker, vill inte ta upp det här men de känns alla fall jättebra, det bästa jag gjort på länge! Nu hoppas jag bara att jag ska hitta ett nytt jobb snart! Tyvärr är de ju inte så jävla enkelt har jag märkt, men visst fan ska de gå=)

180742-140

180742-141
Världens sötaste unge=)