Ångra mig!

Precis när jag posta mitt förra inlägg ångra jag mig angående medryttare, så tog bort annonsen..vill ju egentligen inte att nån annan ska rida min pålla..hon är lite av en enmanshäst.. Så jäkla virrig jag är haha..men men ibland är de svårt att fatta beslut! Och de är ju faktiskt inte såå långt kvar till sommartid och då går de ju rida efter jobbet även om de blir sent=) Får helt enkelt tvinga mig upp på morgonen och rida innan jobbet sålänge!
Nu ska virrpannan sova!

God Natt!

Kommer inte på nån rubrik

Nu har jag lagt ut annons att jag söker medryttare till pållan..känns lite sådär, men hoppas jag kan hitta nån som är vettig..om nu någon ens hör av sej, de är ju inte säkert. Kan väl erkänna att jag har funderat lite på att sälja henne dom senaste dagarna..har blivit så sugen på att köpa en kallblodstravare istället, dom är såå vackra=) Fast helst skulle jag vilja ha kvar henne och köpa ett kallblod oxå..men de finns varken tid eller pengar till det just nu..får se hur jag ska göra..

Annars har jag som vanligt jobbat idag, en rätt seg arbetsdag och ont i kroppen lite har jag oxå, speciellt i vänsterarmen..hur de nu kan komma sig? Funderar på att lägga mig snart..börjar bli lite trött. Och imorgon är de Alla Hjärtans Dag, ska nog köpa nått till killen tror jag, brukar inte fira det men känner för att göra det i år=)
Är kul att ge bort saker!

180742-139



Natti Natti

Ont..

Usch har ont i benen och fötterna är jobbigt att stå nästan en hel dag i affär, men de är det väl värt för att få arbeta=) Har som sagt jobbat idag med såklart och varit hemma en timme ungefär, håller på att elda lite och mååste städa fast jag egentligen varken har lust eller ork..men de ser ut som ett bombnedslag haha och dessutom kanske vi får gäster i helgen=)

Har funderat lite på att skaffa en medryttare på Charlotta men vet inte..hinner ju inte riktigt med att rida nu..bara på helgerna, och hon behöver ridas mer än så..iofs kan jag rida på morgonen innan jobbet men det känns inte särskilt lockande,blir nog stressigt dessutom är jag ruskigt morgontrött hehe. Fast det är ju inte så långt kvar tills sommartid börjar och då är de ju ljusare längre, så då kan man ju rida efter jobbet men då är jag inte hemma förns typ 8 halv 9..haha vilka bekymmer jag har, jaja jag får väl se hur jag ska göra!
Nu måste jag nog ner och kolla pannan igen sen ta tag i städningen...blä..

Ensamt..

Kände för att skriva lite igen..har lite tråkigt ikväll=( Killen har ju åkt och jobbat igen, så nu är jag ensam.
Har börjat jobba nu, jobbat en vecka än så länge, känns jättebra, är så skönt att ha nått att göra och jag trivs väldigt bra! Fast ibland kan de bli lite segt när de inte är så mkt kunder inne och handlar, fast då brukar jag sitta ner lite och läsa en bok=) För dom som inte vet var jag jobbar så är det en nyöppnad affär i åtvidaberg som heter Lilla Harmoniboden, vi säljer lukttvålar, hälsoproduker, väskor, smycken och en massa fina prydnadssaker och mycket mer! En jättemysig lite affär är det.
Annars händer inte så mkt, har köpt lite nya saker till hemmet, en hörnsoffa bla, som jag längtat efter länge att ha, blir så trångt i en 3 sits=) Annars har killen pysslat rätt mkt med barrummet som jag hoppas ska bli klart snart..men vi har ingen brådska men kul att få färdigt nån gång! Ska nog lägga mig snart är ju en ny arbetsdag imorgon=)

Puss och hej!