Västerås

I helgen åkte vi till Västerås på Power Big Meet.  Åkte på fredan och var meningen att vi skulle åka hem på kvällen igen, men vi blev så sugna på att dricka lite så vi stanna en natt. Var riktigt trevligt med massor asfina bilar och roliga raggare=)  Fast sova i bilen är inget jag vill göra om haha sov knappt nånting, man ligger ju så jävla dåligt i bilen, kombi skulle man haft!
Idag har jag inte gjort speciellt mkt, ridit en sväng och firat mamma, hon fyllde 43, grattis Mamma!
Imorgon ska jag ut me Tess fan va kul de ska bli!!

Tyvärr tog jag ju inga bilder från helgen, men lägger ut en härlig sommarbild på Hitch istället=)
Vill ha tillbaka sommaren!
180742-68

Ny hårfärg

 Idag var jag med mamma och mina 2 yngre bröder i lkpg en sväng. Mamma skulle ha lite nya kläder. Jag hitta ett rätt snyggt linne på bikbok och så köpte jag hårfärg var så trött på mitt hår så färga det lite mörkare, blev rätt snyggt=) Red en sväng oxå i regnet, fan att det aldrig kan bli bra väder igen..och självklart slutar det regna när man ridit klart=( Det går i alla fall framåt med pållan tycker jag, hon är lite knepig men rolig att jobba med, tror det kan bli nått bra av henne i alla fall=)
180742-66
180742-67


Bilar och ännu mera bilar

Den här helgen har jag sett måånga fina bilar=) I fredags åkte vi en sväng till Mantorp på Gatebil. Vädret var ganska bra men det blåste som fan. Kollade runt lite på utställningsbilarna och sen titta vi lite när dom körde banrace och drifting. Var riktigt coolt, tänk om man kunde köra som dom! riktigt duktiga.
I lördags fick vi för oss om att vi skulle åka till Töreboda kl 10 på kvällen för det skulle va Moholmsstrippen på söndan. Så vi slängde oss i bilen och åkte, var väl framme vid halv 1 ungefär då åkte vi en liten sväng till olstorp oh sen till killens syster. Hennes kille höll på i garaget med sin Opel v8 som han skulle köra med på söndan. Blev en seen kväll.  På söndag åkte vi som sagt till Moholmsstrippen och kolla på ännu mer coola bilar. Dom körde 402 meter. Det gick ganska bra för Jonas för att vara första gången, och bilen var ju inte inkörd och sådär. Sen blev även johans kompis sugen på att köra så han åkte och hämta sin bmw 540 och körde med.  Lite kul att titta när det är nån man känner=) Det var en trevlig dag och vädret var toppen, dock lite för varmt ibland tyckte jag, fast lite färg fick jag och det är ju alltid trevligt! Och nästa helg blir det förhoppningsvis Västerås, hoppas hoppas!!