Sjuk=(

Har vart dålig sen i tisdags, haft feber tror jag och inte orkat göra nått annat än att ligga i soffan. Mår lite bättre idag så jag hoppas jag är frisk snart. Saknar ju ridningen massor, hade hoppats jag va bättre idag så jag hade orkat rida men jag får väl vänta till måndag=) för i helgen ska vi förmodligen till Töreboda om jag mår bättre vill säga.
Finns väl inte så mkt mer att skriva egentligen idag eftersom jag inte gjort nått typ, helt meningslöst blogginlägg kanske men va ska man göra när man är sjuk, nått måste man ju hitta på=)


Mitt "projekt"

Mitt "projekt" heter Drós och är ett islandssto på 15 år som jag ska försöka få lite ordning på om det går. Hon ska bantas och så finns det massor att jobba på i ridningen, blir en liten utmaning men sånt kan va kul om det inte är för svårt vill säga=) Har ridit henne ett par gånger nu och hon är ganska hård i munnen och stel, men förhoppningsvis blir de bättre ju mer hon rids. Annars är hon en väldigt pigg och framåt häst som gärna försöker slippa undan arbetet så gott hon kan den lilla fulingen hehe men som sagt de ska nog gå att få ordning på.


Snöö=)

Idag kom de äntligen liite snö igen, inte alls mycket men lite alla fall=) Är så trött på leran som har varit så det får gärna va några minus och lite snö ett tag till! Jag och Hitch passade på att gå ut medans det snöa och busa på ett gärde.
Annars idag har jag inte gjort så mkt men imorgon är de ridning som gäller igen=) Ska bli kul, sen tänkte jag försöka hälsa på mamma en sväng oxå, va ett tag sen jag va där nu, vill ju träffa Nisse lite oxå=)


Läängesen

Ja nu va de ett tag sen jag skrev igen..men allt är väl ungefär som vanligt=) Rider en del och är hemma, söker jobb vilket går trögt som vanligt..
Finns väl egentligen inte så mycket att skriva just nu..men kan väl berätta att vi skaffat x-box 360, superkul är det! Har velat ha ett tv spel länge så nu äntligen har jag ett=) Och ridningen går bättre och bättre tycker jag, får rida ganska många olika hästar nu, vilket såklart är jätteroligt och man lär sig massor. Hoppas på att kunna va med på nån tävling i år oxå=) Och förhoppningsvis blir jag väl fodervärd på nån av hästarna framöver, så man kan inrikta sig lite mer på en häst, tills jag kan skaffa en egen en dag=)



Jag och Brúda