Inflyttningsfest

Ja i fredags var jag på inflyttningsfest hos en tjej som har hand om träningar och lite sånt för oss med ridtravare. Var trevligt vi var typ 8 st, några som jag träffat förut och några jag aldrig träffat..blev mycket hästsnack men även  snack om annat=) Hon bodde jättemysigt i ett litet hus på bottenvåningen precis utanför stallet typ, precis så som jag egentligen skulle vilja bo=)
Annars har de inte hänt särskilt mycket, mest tagit de lugnt och umgåtts med killen i helgen och ridit lite. Och nästa helg är de träning igen ska bli jättekul, sista träningen innan jul. Och nästa torsdag fyller jag år!

180742-131
Anja, Amanda och Jag



Jaha

Va ett tag sen jag skrev här..har inte haft nått att skriva om direkt..har lixom inte hänt så mkt som är värt att skriva om hehe. Men kan alla fall berätta att vi är på gång att köpa hus snart förmodligen, har varit och kollat på några och har fastnat för ett som vi är sugna på att köpa...fast idag när jag kolla lite på nätet igen så hitta jag ett till på samma gata! haha som verka jättemysigt så de vill jag oxå titta på först innan vi bestämmer oss=) skulle va så himla skönt att ha ett eget hus med en egen tomt!

Och med pållen går de bara bra, hon är så duktig=) Är kul när de går framåt!
Och nu måste jag bara visa några bilder på min lillebror, han är fruktansvärt sööt!
180742-127
Ligger i vagnen och ser ganska nöjd ut=)
180742-128
Nybadad
180742-129
Han är såå söt här, börjar bli ganska stark och orkar hålla upp sig själv
180742-130
På tröjan står de I MAY BE SMALL BUT I CAN MAKE SOME NOISE hehe
stämmer rätt bra faktiskt=)

Vem blir inte sugen på att skaffa barn när man ser en sån här söt liten pajsare=)

Massa snö!

Shit vad mycket snö de har kommit! Eller ja rätt mycket alla fall..var ju i töreboda i helgen och fick nästan en chock när man kom hem haha var mycket mer snö här=) Lite mysigt är de men jobbigt oxå..blir så halt och kallt..
Ja i helgen var vi ju som sagt i Töreboda..firade bla killens syster som fyllde 25, blev lite fest hihi var kul!
Idag har jag ridit lite på en busig och väldigt pigg häst! Hon har stått ett par dar..är svårt att rida nu..hon har varken broddar lr snösulor men hovslagarn kommer på fredag som tur är..går lite lättare att rida då..
Har förhoppningsvis jobb snart med=) pappas sambo ska öppna en affär i åtvid som jag ska få jobba i..får se hur de blir..måste fan ha ett jobb nu!


Trååk dag..

Usch vilken seg dag de har vart idag..har inte gjort särskilt mycket. Hade tänkt rida imorse men då vräkte det ner så kände inte riktigt för de, jäkla skitväder idag..
Har mest legat och slappat och suttit vid datorn..lite tvätt har jag hunnit med oxå. Nu ikväll kom mamma, Hasse och Nils förbi=) deras tv funka inte och dom ville se bonde söker fru hehe rätt roligt program de där, fast några är allt lite lustiga haha. Var alla fall trevligt med lite sällskap!

Klippte pållen i förrgår, både manen och lite av kroppen, halsen och ner en bit, hon blev riktigt snygg faktiskt!
180742-125
180742-126
Min älskade häst!



Helgen

Den här helgen har vart rätt rolig faktiskt, har haft nått kul att göra nästan hela tiden=) I lördags red jag lektion, gick superbra, va jättekul! På kvällen var vi hos mamma en sväng och åt god mat och gosa lite med Nils=) Idag har vi slappat lite och sen har jag provat att sitta lite på Goliat och skritta lite med mamma som hjälp, gick rätt bra fast min häst sprang och skrek i hagen så han blev lite distraherad och lite busig, höll på att åka av en gång när han bocka lite, tur att han har mycket man som man kan hålla i=)
Är själv nu igen, lite segt som vanligt men det känns helt okej, ska mysa lite i soffan nu och se filmen som börjar på 4:an.

180742-123
Jag och Nils
180742-124
Nils sover i mitt knä