Helgen

I helgen festa jag lite. Följde me Tess på en inflyttningsfest med folk från hennes jobb. Va riktigt trevligt=) Dom bodde precis mittemot bk/harrys dit vi sen gick, så jävla nice hehe.
Som vanligt dansa jag och Tess massor och jag gjorde min emma special, spilla ut grogg på mig och andra haha jag lyckas typ jämt spilla ut nått.

Annars har jag inte gjort så mkt, ridit lite och vart i linköping och shoppat en del, bla lite blommor, smink och en kort jeanskjol=)
Imorgon ska jag till linköping igen till addeco ska bli rätt skönt att komma iväg och träffa lite folk, är såå segt att sitta hemma själv.


Måndag

Idag har jag varit i linköping en sväng på addeco igen..går en jobbsökarkurs där lr vad man ska kalla de för. Träffades en grupp där vi ska försöka hjälpa varandra att få jobb genom kontakter, får se hur de går. Är alla fall rätt skönt att få komma iväg lite hemifrån och göra nått annat och träffa lite folk, känner mig rätt så isolerad hemma, träffar ju inte så mkt folk direkt.
När jag kom hem vila jag en liten stund sen åkte jag iväg och red Máni=) Gick kanon, skritta hela rundan runt, tänkte att de kunde va nyttigt för honom eftersom han stressar upp sig väldigt lätt och bara vill springa, så är mkt nöjd med ridningen idag.

Nu ikväll har jag inte gjort mkt alls mest kollat på tv och lagat lite mat. Åt även stekta kantareller och nån annan svamp som killen hitta i skogen, va riktigt gott! Hoppas svampen kommer upp ordentligt snart så man kan plocka massor, är ju så gott!

Såhär såg jag ut idag (ignorera den stökiga bakgrunden..)


Máni



Blir bara mer och mer förtjust i den här hästen! Han är så himla mysig och snäll, men som sagt vääldigt het och otroligt känslig. Red idag och de gick mkt bättre faktiskt mot dom andra gångerna, tror han blev lite mindre stressad av att gå först, vilket vi gjorde idag. Gick att tölta lite lugnare, men så fort jag släpper lite på tygeln så springer han iväg, så de finns massor att jobba med men jag tycker mest de är kul, gillar lite utmaningar=)

Får väl se va som händer framöver, vet inte alls vad ägaren har tänkt men jag hoppas att de finns nån möjlighet att jag kan få fortsätta med den här underbara hästen! 

Kan de va ödet?

Jag har börjat rida hos en familj bara 5 km från mig, vilket är jätteroligt då jag saknat ridningen väldigt mkt sen jag sålde min häst. Red dom första dagarna ett halvblodssto på 5 år, som är/var meningen att jag skulle få börja tävla med framöver, vet dock inte hur de blir me de. Kändes väl ganska bra, men hon va väldigt seg men rolig att hoppa=) Fick sen rida dotterns ponny några gånger vilket va rätt kul!

För ca 1 vecka sen kom de dit en islänning som ska nh tränas och lära sig skritta!? tydligen hade han väl svårt för de, utan trippa mest bara skulle jag tro..
För några dagar sen red hon jag rider hos, kan kalla henne A med mig och dottern ut på islänningen, gick väl rätt bra, och ja han kunde skritta hehe när vi kom tbx ville hon att jag skulle testa honom lite i paddocken, då jag sa att jag ridit lite islänning vilket hon inte gjort alls mkt själv..

Satte mig upp och skritta runt lite, kändes rätt bra men han va väldigt framåt och stark. Kan väl säga att jag nästan redan då blev lite förtjust i hästen, inte just i själva ridningen utan mer hans personlighet.
Har ridit honom ytterligare 2 gånger ut i skogen ihop med A och hennes dotter. Han är verkligen ingen lätt häst, väldigt stark och otroligt het med en enorm vilja.. är nog den hetaste häst jag ridit.
Har verkligen blivit förtjust i den här hästen, han är otroligt mysig och väldigt snäll, men som sagt inte alls lätt i ridningen men ändå rolig då han är så pass framåt och har så mkt vilja.

Fick reda på idag att ägaren inte vill ha kvar honom så han ska antagligen säljas lr kanske lånas ut..kan väl säga att jag fick ett leende på läpparna när jag hörde de=) A sa att hon direkt hade tänkt på mej då eftersom hon bla tycker att jag passar så bra med honom. Jag har ju iofs ingen möjlighet att köpa honom då jag inte har pengar till de..har ingen aning om vad han skulle kosta..tror nog inte han är så lättsåld å andra sidan med tanke på hans temperament i ridningen..
På nått sätt känns de som de är ödet att han ska bli min..senast igår låg jag och tänkte på att han förmodligen kommer åka hem snart igen och jag aldrig mer får se honom..kändes konstigt nog väldigt jobbigt..då har jag bara känt hästen i 3 dagar! Trodde inte man kunde fästa sig så pass mkt i en häst på så kort tid men men.

Får väl helt enkelt se vad som händer, vem vet han kanske blir min!

Tack för att ni förstörde de jag såg fram emot, idioter!!

Blir så jävla trött på af ibland! Dom hade missat att skriva under mitt aktivetetsstöd som dom skickar vidare till försäkringskassan..lr så sket dom i de, skulle fan inte förvåna mej! Så nu lär jag få vänta ytterligare 2 veckor på mina jävla pengar som jag skulle fått nu i veckan annars..och dessutom kunde jag ju inte hämta ut biljetterna till Takida pga de, så tack så jävla mkt!!

Hoppas verkligen jag får ett jävla jobb snart så jag slipper ha med dom att göra!

Jahopp

Nu va de jäävligt länge sen jag skrev nått här men ja..har inte riktigt haft lust.
Men jag har bla

Sålt hästen
Solat
Ätit massa grillat, mums
Varit full och dansat som en galning haha
Varit i västerås på power meet
Varit på Mantorp på Gatebil
Shoppat en del

Och säkert massa mer som jag inte kommer på nu..

Och igår boka jag biljetter till Takida som kommer till Motala den 15, ska bli grymt kul, dom är ju så jävla bra!