.............

Ska nog lägga ner de här med att blogga..ändå ingen som läser, skriver ju egentligen bara till mig själv..kan ju va lite kul att gå tbx och läsa vad man skrivit ibland, men just nu känner jag att jag ändå inte har nått direkt att skriva..händer inte särskilt mycket i mitt liv som är värt att skriva om ändå..mitt liv är rätt trist egentligen, när killen inte är hemma så sitter jag mest bara inne och glor och är i stallet..mycket mer än så gör jag inte..
Jaja nu lägger jag nog ner de här ett tag!

Hej hopp!

Va ett tag sen jag skrev sist..har ju flyttat och inte haft nått internet men nu äntligen har vi fått de igen=)
Trivs jättebra i huset, är så skönt att ha sitt alldeles egna, tog inte många dar innan man kände sig riktigt hemma. Har hunnit fått en del gjort oxå, satt upp bröstpanel i de ena rummet som ska bli barrum så småningom och slipat och lackat golvet i hallen på övervåningen, blir jättesnyggt! Finns en hel del kvar att göra men vi har ju inte direkt bråttom. Sen är väl tanken att vi ska bygga garage i sommar kanske och göra iordning tomten, som just nu är en stor lervälling typ..pga att dom grävt för en 3 kammarbrunn..
Andra veckan jag är ensam nu, går jättebra faktiskt känns inte alls särskilt jobbigt som jag trodde de skulle göra, men självklart hade jag helst önskat att han var hemma jämt=)

Annars har de inte hänt särskilt mycket faktiskt..ska väl börja jobba i affären i början av februari, ska bli spännande och roligt att äntligen ha ett jobb! Hoppas bara att den funkar och att folk handlar en del och sådär så vi inte blir tvugna att stänga den.. 
Ne nu ska jag göra lite annat, hej svejs!