Flyttat

Japp nu har vi äntligen flyttat till åtvid=) Känns bra faktiskt..har inte kommit iordning än, men när vi gjort de kommer de nog bli jättemysigt!  Hitch verkar trivas rätt bra han me=) Är himla mysigt med öppen spis måste jag säga! Och gångavstånd till stallet är inte helt fel de heller.

Verkar som det snart börjar hända nått med BMW:n oxå. En kille ska hjälpa oss att byta en del grejer på den, förhoppningsvis nästa helg, sen kan vi hämta hem den=) Då är det inte så mkt kvar innan lack, så snart är jag ute på vägarna igen hoppas jag! Längtar som fan!

Och med Kalle går de bara framåt tycker jag=) Vi red lite i grannstallets paddock igår, gicka bra fast han var lite seg i början men piggna till när vi skulle galoppera, då blev de lite bakutsparkar som vanligt hehe. Sen tog vi ett par skutt över 2 små hinder som var uppställda. Trodde att han skulle va jätterädd som sist, men han hoppa så glatt över=) Är lite sugen på att åka iväg på en liten tävling för ridtravare i norrköping i maj..men vet inte..måste ju träna lite mer hoppning i såfall. Vore ju kul att komma iväg på nått sånt, som lite träning=)

Ikväll kommer älsklingen hem!

Lite bilder på Kalle som jag tog häromdan
180742-28
180742-29
Här är han fin tycker jag=)
180742-30
Här ser han inte direkt glad ut hehe

Veterinären

Igår kom äntligen veterinären, så nu är Kalles "vårta" borta. De gick bra, han fick lugnande först, 2 sprutor. Han blev riktigt lullig ett tag, hade lite svårt att stå på sina ben, lille gubben=) Sen raka han lite runt "vårtan" och skärde bort den. Var lite äckligt..börja droppa rätt mkt blod..sen sydde han med 2 stygn. Sen fick Kalle gå in i sin box och vakna till lite=) Är så skönt att den är borta , hoppas bara att den läker bra nu och att den inte kommer tbx. Får ju inte rida på i alla fall 2 dar nu..får se om jag kunde börja rida sen..har ju inte ridit sen onsdag förra veckan börjar bli lite sugen=) Och så hade jag ju tänkt hinna träna lite innan nästa träning den 14. Ska rida mammas häst lite nu istället=) Och i helgen blir de kanske Elmia, får se=)
Fick nyss reda på att vi kunde flytta in i nya lägenheten när som helst! Fan va kul=) Ska se om jag kanske kan hämta nyckeln redan idag hihi. Ska bli så skönt att ha gångavstånd till stallet.

Saknar min älskling, du betyder allt för mig, älskar dig!