lite tidsfördriv

10 favoriter:
Färg:
Rosa
Mat: Det älsklingen lagar!
Band: Inget tror jag
Film: hm vet inte, men gillar komedier
Bok: Har nog ingen favorit men just nu läser jag sista boken av pojken som kallades Det, riktigt bra böcker som jag rekomenderar!
Sport: Ridning
Årstid: Sommar
Veckodag: Helg är ju alltid trevligt
Glassmak: Melon och pecannöt kola är mums!
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör:
rätt okej
Smak: multivitamin
Kläder: Nattlinne
Bakgrund: hm
Nagellack: Inget
Tid: 22:27
Omgivning: lite stökigt
Irritationsobjekt: hm inget tror jag


8 första:
Bästa vän: Susanna
Screen name: va fan är de
Husdjur: Katt
Piercing: Öronen
Förälskelse: En på mitt dagis som hette Thomas
Musik: hm ingen aning
Bil: En golf cab som va riktigt cool!
Kyss: hm var nog med min första kille

7 senaste:
Cigarett
: röker inte
Mat: Spaghetti och köttfärssås
Dryck: Multivitamin
Biltur: idag när jag åkte hem från stallet
Kyss: i går
Spelad låt: Groove Coverage - Remember
TV-program: Melodifestivalen

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: ne de tror jag inte
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:
Kläder: obekväma kläder såklart hehe
Mat: fläsk
Musik: Skrikig musik
Dryck: vin
Personlighetsdrag: Känslokall

4 saker:
Du gjorde igår kväll: kollade på tv
Du kan höra just nu: tv:n
Du inte kan leva utan: Vatten, mat, pengar,  kärlek,  sömn
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, kollar på tv, äter mm

3 personer:
Du kan berätta allt för: Johan är nog den enda..
Du tycker om: Får väl säga Johan, mamma, pappa, mina syskon
Du inte gillar: hm ingen aning

2 val:
Kaffe eller te:
Inget av dom, måste jag välja blir de väl te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att jag ska få ett fortsatt lyckligt liv!

blogg

Idag har jag ridit som vanligt hehe. Mamma och jag hoppa lite med hästarna. De gick rätt bra, Kalle blev lite ivrig och fick för sig efter ett par språng att han INTE skulle hoppa mer.  Men de var bara att va riktigt bestämd så gav han sig till slut och tyckte de va lika kul som innan! Han har lite dålig koll på sina ben hehe men de blir nog bättre ju mer han får hoppa. Chardiff blev lite busig som sist men skötte sig bättre tyckte jag, mammsen våga till och med hoppa de högsta hindret!  Duktigt tyckte jag=) Hasse var med och skötte hindren, de var snällt tyckte jag=) Och så tog han lite kort me. Tyvärr kan jag ju inte lägga ut några kort från idag eftersom batterierna tydligen var slut i våran kamera=( men de får väl bli nån annan gång!


Mer bilder från buslandet

180742-12
Linn och Klara inne i en av hoppborgarna
180742-13
Söta Klara
180742-14
Johan och Linn hoppar lite
180742-15
Söta Linn åker alldeles själv!
180742-16
Lite av buslandet

Buslandet

Idag red jag me mamma, de va riktigt kallt 15 minus brr.. Mamma och Hasse hade byggt upp några småhinder igår som vi hoppa lite. Kalle tyckte de va lite läskigt men han hoppa i allafall, fast han lyfte lite dåligt på sina ben hehe. Chardiff tyckte de va jättekul och blev nästan lite busig och drog rätt mkt efter hindret, mamma tyckte de va lite läskigt hehe, Jag får väl ta och försöka fostra honom lite! Kan nog va kul att va med på hoppträning med Chardiff framöver.


I lördags åkte vi till buslandet, jag , Johan, Marie, Linn och Klara. De va riktigt kul faktiskt! Så stort de va där inne, och massa roliga rutshkaner och klätterställningar med mera.  Jag åkte lite med Klara, de va ju riktigt kul hehe, nästan så man önska att man var barn igen! Blev helt slut av att klättra runt me ungarna hehe. Måste säga att dom är riktigt gosiga och söta Linn och Klara!
Det var en riktigt rolig dag som jag gärna gör om!

180742-10
Johan och Linn har precis åkt den stora rutshkanan!
180742-11
Här sitter vi och väntar på maten inne på buslandet
180742-9
Söta Linn och Klara ligger och sover på vårat vardagsrumsgolv
180742-8
Johan och Linn, 2 sötisar!

blogg

Idag har jag ridit Kalle tillsammans med mamma och Chardiff. Vi red lite på gärdet, Kalle va jätteduktig! Galoppera i båda varven och han fatta rätt galopp och gick lugnt och fint. Är så stolt äver honom, känns som vi har gjort lite framsteg redan! Så nu har jag anmält mig till en ridlektion i mars (om de finns plats) för bara ridtravare, de ska bli spännande! Funderar på att boka ridhuset i Vrånghult nån dag oxå och rida lite, kunde ju va kul och förhoppningsvis givande!

Vi har besök här nu me, Johans syster och kille och deras 2 barn, dom kom vid halv 3 och ska ligga över natt till imorrron. Dom är så söta Linn och Klara, riktigt mysiga  ungar! så imorgon ska vi åka till buslandet med dom hehe kan nog bli kul!

Längtar till söndag då ska mamma och jag försöka hoppa lite med hästarna, får se hur de går!

Kommer kanske lite bilder imorron!

Hitch

Måste ju berätta om våran Hitch oxå..han blev ju attackerad av en annan hund i lördags! Jag var ute och gick och fick syn på en annan hund ett par meter framför oss. Helt plötsligt kommer den andra hunden springandes och flyger på Hitch! Gubben som hade den andra hunden försökte få honom att sluta..som tur var så gav sig hunden ganska snabbt..jag blev helt chockad och började gå bortåt med Hitch och fick syn på att han blödde ur munnen och haltade..ringde till min kille och grät. Han kom så fort han kunde och hann ikapp den andra hunden och gubben..visade sig att han inte var ägaren, men vi fick ägarens nr. När vi kom hem såg vi att Hitch hade ca 8 bitmärken på frambenen, en del ganska djupa..så vi åkte direkt till veterinären.

Vi fick vänta i ca 1 timme innan de blev våran tur. Veterinären tvätta såren och rakade bort pälsen där såren var, Hitch var jätteduktig! Och så fick han en tratt så han inte kan slicka på såren.

Så nu får vi tvätta såren ett par gånger varje dag, och så får han smärtstillande tabletter. Han är så duktig när vi tvättar såren! Fast tratten är han inte så förtjust i, kan ju inte klia sig lika mkt som annars hehe, annars är han lika glad och pigg som alltid!

Är glad att de gick så bra som de gjorde hade ju kunnat blivit mycket värre..
180742-6180742-7

Kalle

180742-5

180742-4180742-3180742-2

Lägger in lite fler bilder på Kalle!

Jag och Kalle

Jag och Kalle

Jag trivs jättebra me Kalle han är så snäll och go!  Han har varit hos mig i ca 1 månad nu och det har funkat jättebra. Han är snäll och pigg att rida, dock väldigt larvig ibland när man rider ut hehe. Han har lite svårt för galoppen tyvärr, men de blir nog bättre ju mer kondition han får=)

Idag red jag barbacka första gången på honom hihi, var lite svårt att hålla sig kvar men de gick bra, sktitta bara, prova att trava men de var ju i stort sett omöjligt, han är ju så skumpig! Bilden är dock inte tagen idag utan för ca 2veckor sen när vi red på gärdet, vilket Kalle verkar tycka är kul, han brukar bocka lite då hihi, han är som en busig liten ponny ibland!