Svullen tunga

Ja tungan är lite svullen haha typ dubbelt så tjock, kan knappt prata och de ända jag kan äta är soppa, kul? ne inte direkt, men jag ångrar mig inte att jag gjorde de=) Kommer ju gå över om ett par dar förmodligen.

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik och hoppas att killen kommer hem ikväll..men inte säkert..dom har tydligen haft väldigt mkt att göra..

Nu ska jag återgå till min soppa haha

Piercat mej!

Idag tog jag äntligen mod till mej och pierca tungan! Trodde aldrig jag skulle våga hehe de kändes en del men inte så jäkla farligt som jag trodde. Känns väldigt konstigt att ha nått i munnen typ men man vänjer sig väl, lite ömt är de me, men de är de värt! Sitter och funderar på vad jag kan äta, vet inte om jag vågar äta nått, kanske gör asont..hmm aja de märks väl=)

Annars har de inte hänt så mkt direkt..längtar mest till vi ska till Västerås ska bli sjukt kul!


Helgen

Helgen har vart sjukt nice=) Åkte till Töreboda i fredags, då tog vi de mest lugnt, och åt lite grillat, asgott! Lördags tog vi tåget till Lidköping vid 3 ungefär och gick till Johans kompis, som skulle ha inflyttningsfest=) Satt där och drack en lite stund, va sjukt varmt..sen när alla kommit gick vi vidare till en strand, va en bra bit att gå hehe. Där grilla vi lite och drack lite till, va jättehärligt=)

180742-161
180742-162
180742-163

När vi grillat färdigt gick vi tbx till lägenheten och drack ännu mer=) Vid 10 ungefär gick vi till krogen allihop, va trevligt, mkt folk. Drack 2 drinkar, rosa pantern, så jävla goda! Satt och prata lite och jag dansa lite, men inge kul att dansa utan tjejkompis=) Tess vi får fan gå ut snart haha!
Åkte sen hemåt igen vid  2 halv 3..men fick vända efter typ halva vägen och hämta Biffen som hade somnat på en parkbänk haha så vi var hemma vid 4 ungefär, lagom trött..

Var jäkligt bakis på söndan..men blev bättre ganska fort när jag fick i mig lite att äta.  Sen åkte vi hem vid 7 ungefär=) 
Var en jätterolig helg som jag gärna gör om=)