träning, shopping mm

Var ett tag sen jag skrev här sist. Har inte hänt sådär jättemkt. Förra helgen red jag i alla fall lektion, de gick jättebra! Kalle var duktigare än förra gången, galoppen har blivit lite bättre=) Han är så lyhörd och vill så mkt, är så kul! Häromdan tog vi ett par skutt i paddocken oxå, tog oss över 60 cm! hihi han var jätteduktig! Ska försöka få med mig Johan nån dag så får han ta lite kort när vi hoppar=).

På valborg var jag på fest me Tess här i åtvid,var helt okej förutom att jag blev dålig som vanligt=( ska nog inte dricka på ett tag nu, inte värt det när man ligger dålig hela dagen efter..
Har varit och shoppat me Tess 2 gånger me, kuligt! Köpte en tröja, ett par skor och en bh förra veckan. Igår var vi iväg igen fast då blev vi lite sena iväg och jag hade lite ärenden innan så vi hann inte titta alls länge=( men Tess hitta i alla fall ett par snygga skor! Jag försökte hitta ett par jeans men som vanligt hitta jag inga=( får hoppas att jag gör de nästa gång=)

Har fått ordning i lägenheten nu me, fattas bara lite gardiner och så sen kommer de bli myspys=)
Imorgon ska vi till Töreboda en sväng och stanna över helgen, ska bli kul var länge sen vi var där. Förhoppningsvis kunde killen som ska hjälpa oss med beemern fixa iordning den i helgen (hoppas)

Ne nu ska jag åka och hämta Johan=)


Lite bilder från träningen=)
180742-31
180742-32
180742-33
180742-34
180742-35

Och en liten bild på mig=)
180742-36