Tisdag

Idag var vi och köpte dom sista julklapparna, imorgon är de ju Julafton=) Ska till pappa först en sväng och äta lite god mat och byta paket, sen åker vi nog förbi mamma oxå, sen blir de hem till huset, har ju inte firat jul här ännu, förra året åkte vi iväg. Ska bli mysigt att fira jul hemma första gången, med massa tända ljus och god mat=)
På fredag kommer killens syster med kille och deras barn och kanske killens pappa och stannar till söndag tror jag, ska bli trevligt, va ett tag sen man träffa dom. Ska väl försöka rida nått oxå i helgen hade jag tänkt, de går så bra med hästarna så de är superkul=)



God Jul och Gott Nytt År!!


Tisdag

I lördags åkte vi till Krylbo och köpte en spelmaskin som killen vann på Tradera, den va jättefin och är ganska rolig att spela på, inte alla som ha en sån direkt.
Idag är jag lite småmör i kroppen efter att ha ridit 3 hästar igår och imorgon ska jag rida lektion igen fast på Drós den här gången, får se hur de går.
Just nu håller jag på att elda lite så jag får varmvatten sen hade jag väl tänkt diska och städa lite och laga mat. Känner mig seg idag och har inte lust med mkt alls..har mest legat i soffan men men man har väl såna dagar oxå ibland..


Träning

Idag va jag på Stenholmen i Linköping och red lektion med Glitbrá, gick jättebra faktiskt, hon är så positiv och rolig att rida=) Blir mer och mer förtjust i henne, vilket känns sådär..eftersom hon är till salu och kan försvinna när som helst, och jag har ju inte råd att köpa henne annars hade jag inte tvekat..så typiskt..alla hästar man blir extra förtjust i försvinner på ett lr annat sätt..=( Men jag får väl hoppas att jag vinner på lotto lr nått haha inte särskilt troligt men..

Världens sötaste tjej!


Imorgon funderar jag på att åka en sväng till Hööks bla, fick ju presentkort där så jag tänkte köpa ett par ridtermobyxor i så fall, kan behövas nu när de är lite kallare ute. Sen kanske jag ska se om jag hittar nån julklapp har inte köpt nån ännu..men de är ju så svårt att komma på vad man ska köpa..
Och på lördag ska vi antagligen åka till Krylbo, en bit ovanför Sthlm och hämta en spelmaskin som killen vann på Tradera idag, kan ju bli spännande=)

Tisdag

Igår var mamma, mormor och Nils här en sväng och fira mej, jag fick pengar, en blomma, parfym och choklad, tack så mkt=) Inte så långt kvar till jul nu, och då får man väl lite grejer oxå och det är ju aldrig fel!
Idag har jag vart i stallet en sväng, vi red ut på Táta och Brúda, de gick bra. Sen red Tess lite på Júni, han är duktig men förstår inte riktigt vad man menar ibland.
Titta även när Tess longera Fruma i rundvolten och hon är såå fin, riktig utstrålning=) En sån häst vill jag med ha en dag!
Imorgon blir de förmodligen lektionsridning för en tjej på Stenholmen i Linköping, ska bli himla kul och förhoppningsvis lärorikt, jag ska få rida sötisen Glitbrá, hon är rolig men inte alltför lätt, då hon är 5 gångare och bara 4 år, men jag börjar komma på mer och mer hur jag ska göra när jag ska tölta och sådär.



Killen tog lite bilder på mig häromdagen och jag fick nästan lite ångest när jag såg dom för jag ser fan lite tjock ut..känns inge vidare..har ju gått upp en del kilon, men efter nyår har jag bestämt mig för att ta tag i det och försöka gå ner dom igen=) Jag vill se ut som jag gjorde för några år sen, så nu jävlar är de lite bantning som gäller!

Grattis till mej!

Igår blev jag 24 år, fasen va fort tiden går..snart är man fan 30. Pappa var i alla fall här igår en sväng och fira mej, fick 2 små flaskor vin och ett presentkort på Hööks, tack så mkt=) På kvällen åkte jag och killen in till Linköping och åt först pizza och kebab, mums mums. Sen gick vi på bio och såg "Vi hade i alla fall tur med vädret" den va inte sådär jättebra men ganska rolig. En helt okej födelsedag!

Idag har jag inte gjort så jättemycket, red Brúda lite i paddocken, gick bra, sen har jag lagat lite mat och städat lite. Imorgon kommer mamma, Nils och mormor hit för att fira mej=)



Julpyntat

I fredags va jag iväg till lkpg och köpte lite julgrejer, bla ROSA gran såklart, jättefin=) Så kvällen ägnades åt att julpynta, glömde till och med bort idol haha det som jag alltid ser och inte har missat ett avsnitt men jag var så inne i mitt julpyntande=) Som tur va missa jag alla fall inte reprisen.
I lördags kom Rickard, Jenni och Freja och hälsade på, va väldigt trevligt=) Nästa gång får vi komma till er!

Idag har jag vart i stallet, red 3 hästar, känns lite i benen faktiskt, inte varje dag man rider så många direkt, men kul va de=) Händer inget särskilt i veckan ska rida lite annars bara va hemma tror jag, rätt skönt de oxå ibland.


Tänkte bjuda på lite bilder av mitt julpynt