helgen

I söndags red jag ju lektion, gick superbra! Kalle va jätteduktig tyckte jag, pigg och framåt och lyhörd=) Han gick i bra form och det märktes att han tyckte de var roligt. Galoppen gick tyvärr inte jättebra, han orka inte, blev lite galopp i vänstervarv, men är så nöjd ändå med tanke på att vi inte har tränat nått på ridbana eftersom vi inte har nån..kan ju bara rida ut..men ska försöka åka iväg till en kompis och rida i deras paddock nån gång ibland, och självklart ska vi åka och rida i sålla igen! Är mycket stolt över min Kalle=)

I fredags var vi i Strängnäs och kollade på dom där stolarna. Tyckte väl inte att dom var riktigt så snygga som på bilderna, men vi köpte dom och jag tror de kan bli bra när dom väl kommer in i bilen. På kvällen kom Johans syster, hennes kille och lilla Linn=) Dom skulle kolla på ny bil.

Lördag åkte vi runt och kolla massa bilar, dom hitta till slut en i Norrköping och vi har köpt deras Nissan Primera kombi, så skönt med kombi. Olyckligtvis körde jag punka på den igår hehe..så nu får jag åka gamla volvon ett par dar.

Saknar min kille=( tur att han kommer hem på fredag igen=)

vår!

Idag har jag ridit en sväng me Kalle, gick bra=) Är så otroligt härligt att rida ut nu, är ju nästan vår ute, så skönt! Satt ute hos mamma och prata lite efter ridturen, va jättevarmt i solen=) Hitch låg mest och tugga pinne eller gick runt och gnällde lite för de va så tråkigt att matte inte ville busa!=)
Har köpt nya ridbyxor me igår, ett par brunrutiga helskodda, rätt snygga men inte särskilt sköna tyvärr men dom helskodda är ju inte så sköna men men..man sitter ju mycket bättre i sadeln och så är de mkt snyggare! ska man va fin får man lida pin hehe.
Nu börjar de närma sig lektionsridning, på söndag bär de iväg. Ska bli kul men lite nervöst är de, var ju ett par år sen man red lektion men de går nog bra=) Och på fredag ska vi åka och kolla på nya stolar till bmw:n 20 mil bort, är nästan säkert att vi köper dom, har sett bild och dom såg fina ut! blir en hel skinninredning med både fram och baksäte i typ ljust beige.

180742-24
Hitch har de skönt i solen och tuggar pinne=)

180742-23

180742-22
Söta Kalle efter ridturen i det underbara vädret


Lägger ut några fler bilder på Kalle  när de fortfarande var snö ute , efter att jag longerat honom.

180742-27
180742-26
180742-25

Usch längtar inte till snön i alla fall, hoppas de kan få va vår nu!




helgen

I helgen var vi i Töreboda och hälsade på. Åkte på fredag morgon. När vi kom dit åkte vi och hämtade bmw:n nästan direkt, den har ju stått i Mariestad sen inbrottet. Bakrutan var fixad och tonad, och låset var lagat. Vi bogsera den till Töreboda, Johan körde volvon och jag satt i bmw:n. Kändes lite kul att åka i den igen, även om den inte var igång hehe. 
På kvällen åkte vi Opel Kapitän med Johans syster och chaufför, va rätt kul, drack lite cider på vägen dit. Gick in på en krog en liten stund, Marie ville att jag skulle dansa men var inte tillräckligt full för de hehe.Sen åkte vi vidare till Johans och Maries syster Jaana. Dom var ett par stycken som satt där och drack lite, bla Johans pappa. Satt där en stund och prata och drack sen följde jag med Marie och några till och köpte lite mat på shell, mums mums hehe. Sen åkte vi tillbaka till Mariestad, var väl där typ halv 5 på morronen hehe. Vaknar vid 8 på morgonen av att dom söta barnen Linn och Klara leker i tv-rummet där vi sov. Liite jobbigt när man är bakfull och trött som fan hehe, men vi gick upp och la oss där uppe istället och sov vidare.
På lördan åkte vi till en kompis till Johan för han skulle koppla lite el i hans hus, och jag gick en sväng med Hitchen så länge. Sen på söndan åkte vi hem efter att ha ätit grillat kött och potatisgratäng mums=)
180742-21
Hitch fick hälsa på Johans farmors hundar, 2 tikar på 11 och 12 år.
Här är Hitch och Filippa.
180742-20
Hitch och Fanny.


I dag var jag i stallet en sväng, red ut med Kalle, gick bra fast det var ganska hårt i backen nu när snön nästan är borta så gick mest att skritta. Sen longera jag Chardiff uppe på gärdet. Hitch fick va med lös, först sprang han precis bakom hästen och skällde, inte så smart hehe tur att Chardiff är så snäll! Sen sprang han iväg en bit och höll sig på avstånd. Är rätt kul att se Chardiff röra sig, han har så vacker trav!
180742-19
Fina Chardiff.