Skänningeträffen

Igår va vi på Skänningeträffen, va utställning av bilar och tävling i billjud. Killen va med och tävla=) När man tävlar i db som de heter så mäter man hur högt man spelar, alltså hur många decibell, och ju högre destå bättre såklart hehe. Första gången han testa spela han 128 tror jag, och då spela han dansband haha bara för att se va de kom upp i.  Sen åkte han fram en gång till och spela en låt med betydligt mer bas i hehe, då kom han upp i 138,7 tror jag de va, alltså betydligt bättre än innan=)
 
Det va rätt så många med och spela, många låg runt 140 och högre. Och dom flesta åkte ju in flera gånger för att försöka höja sig, och dom flesta gjorde de med=)

Killen åkte in ytterligare 1 gång och spela en låt med massa bas i och kom upp i 139,5 inte illa pinkat=) Då var han nöjd, hade nog inte spelat bättre än så med dom grejerna och den bilen han har..

Sen fick man vänta ca en halvtimme på prisutdelning, det var 3 olika klasser klass 10, 15 och 15 plus. Och det var beroende på vad prisklassen på ljudet man hade låg på, killen var då i klass 10.. Och de visade sig att han hade placerat sig på tredje plats i sin klass!! Skitkul ju så han fick en pokal hehe

Helt enkelt en mkt trevlig dag med fint väder och jäkligt snygga bilar!

180742-160
Pokalen

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

vill också ha en pokal :(

Postat av: jennie

ååå vad skojigt...det får du gratta honom till pokalenler

2008-06-17 @ 07:58:00
URL: http://jenni112.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback